Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Брати Кацуби виїхали з України, - ЗМІ

Колишній заступник голови "Нафтогазу"Олександр Кацуба і його брат Сергій Кацуба, яким суд цього тижня мав обрати запобіжний захід, у неділю виїхали з України. Як повідомляє INSIDER із посиланням на джерела в МВС, зараз невідомо, де перебувають брати.

Правоохоронні органи вирішують питання міжнародного розшуку. Джерело також повідомило, що деякі народні депутати намагалися сприяти закриттю кримінальної справи проти Кацуб, повідомив LB.ua.

Нагадаємо, слідчі МВС підозрюють Олександра Кацубу у зловживанні службовим становищем під час його роботи на посаді заступника голови правління "Нафтогазу". Сергій Кацуба проходить у справі як співучасник.

Слідство стверджує, що Олександр Кацуба оплатив компанії "Універсальне комерційне товариство" виконання робіт на суму близько 285 млн грн. Він підписав акти виконаних робіт, знаючи, що вони містять неправдиві відомості, а сама фірма має ознаки фіктивності. Його також звинувачують у махінаціях із 3,4 млрд кубометрів газу, які належать "Нафтогазу", вартістю 12 млрд грн.

Сім'ю Кацуб також пов'язують із купівлею у 2011-2012 роках для "Чорноморнафтогазу" за завищеною ціною бурових установок, які одержали назву "вишки Бойка".

 

Соня Кошкіна написала: Как неожиданно! Какая боль! 

Силовики теперь только руками разведут: мы, мол, хотели по всей строгости закона, но где ж теперь их отыскать... Ветер в поле... 

Епт... Зла не хватает. Извините. 

У меня только один вопрос: сколько это стоило. 

В прошлом июне Андрей Клюев (!!) снимался с розыска за 25 лямов. Тут цена вопроса была сопоставимая, думаю

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ