Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Буняк не презентуватиме своєї книги в рамках відзначення 750-річчя Львова

Колишній голова Львівської міської ради Любомир Буняк не презентуватиме науково-публіцистичної автобіографічної книги у рамках відзначення ювілею Львова. По-перше, ще триває робота над книгою, а по-друге, Любомир Буняк повністю відмежовується від урочистих заходів з нагоди 750-річчя міста. Про це він розповів у коментарі „Гал-info».

„Ви розумієте, написання книги не така проста річ, про презентацію ще говорити зарано, — розповів Любомир Буняк, — зараз я працюю над матеріалами, підбираю фактаж”.
Нагадаємо, що у коментарі „Гал-info» екс-міський голова Львова Любомир Буняк ще влітку розповідав, що розпочав роботу над автобіографічною книгою, в якій зокрема  напише про свої враження від перебування на посаді міського голови Львова та про події зі свого життя, починаючи з дитинства.     
Народився Любомир Буняк 10 лютого 1944 року у с. Страшевичі Старосамбірського району Львівської області. Освіта вища. 1971 року закінчив Московський інститут нафти і газу. У 1992-2001 роках був генеральним директором Державного підприємства магістральних нафтопроводів "Дружба", головою правління Державного акціонерного товариства "Магістральні нафтопроводи "Дружба". Вересень 1995 року - заслужений працівник промисловості України. З липня по вересень 1998 року - заступник голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". З 2001 року - заступник голови правління АТ "Укртранснафта". У грудні 2001 року був нагороджений орденом "За заслуги" III ступенів. З квітня 2002 року — львівський міський голова.
27 вересня 2005 року на сесії Львівської міськради було прийнято рішення про дострокову відставку Любомира Буняка з посади міського голови, підтримане на сесії 70-ма депутатськими голосами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ