Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бутусов знайшов трьох людей, які "миттєво помирять Петра Олексійовича з Арсенієм Петровичем"

Мені здається, що є три людини, які миттєво помирять Петра Олексійовича з Арсенієм Петровичем - це Юлія Володимирівна в якості прем'єра, Єгор Вікторович в якості Генпрокурора і Геннадій Олегович в якості міністра МВС. Про це на Фейсбук написав Юрій Бутусов.

"Весь день не читав новин, не дивився, і тут відкрив ... Без гумору на це реагувати важко ...

Мені здається, що є три людини, які миттєво помирять Петра Олексійовича з Арсенієм Петровичем - це Юлія Володимирівна в якості прем'єра, Єгор Вікторович в якості Генпрокурора і Геннадій Олегович в якості міністра МВС.

Припускаю, що в такому випадку, всі звинувачення з обох сторін будуть дійсно швидко реалізовані у кримінальні справи, а не залишаться словами. Спільні справи зближують.

Навіщо чиркати сірниками? Може не мучитися більше, припинити подальшу війну БПП з НФ, і відразу оголосити дострокові вибори?

Ну щоб припинити звинувачення, щоб всі знову почали бігати за виборцями, і розповідати про реформи, про принципи Майдану, роз'яснювати політику не з екранів і відеозаписів, а обличчям до обличчя з народом, а то вже набридає боротьба з корупцією шляхом видання спільних декларацій?

Поправте якщо я помиляюся, звичайно, може інші є варіанти? Звичайно, будь-які збіги імен з реальними політиками і посадами виключно вигадані))", - написав Юрій Бутусов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ