Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Бюджетна комісія зменшила суму витрат на бомбосховище в лікарні швидкої

Сьогодні, 16 лютого, під час засіданні комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати погодили виділення додаткових коштів з бюджету розвитку Львова на капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (сховища № 48252) КНП «1 територіальне медичне об’єднання м. Львова» на вул. І. Миколайчука, 9 у м. Львові. Про це інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото Олена Ляхович

Відповідно до звернення управління охорони здоров’я ЛМР на ці потреби необхідно понад 21,5 млн грн. Натомість комісія виділила 5 млн грн. За ці кошти проведуть гідроізоляцію та замінять вентиляційну систему. Згодом депутати визначатимуться із наступними етапами робіт.

Окрім того, комісія погодила виділення  додаткових  коштів на купівлю дизель-генераторів для КНП «1 територіальне медичне об’єднання м. Львова». Управління охорони здоров’я просило на ці потреби понад 22,8 млн грн натомість комісія виділила 11 млн грн.

Також комісія розглянула звернення управління охорони здоров’я стосовно прохання погодити виділення  додаткових  коштів  у сумі 10 млн грн для закупівлі необхідного обладнання для повноцінного функціонування Міського центру служби крові.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, постійна депутатська комісія охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міськради учора, 15 лютого, розглянула питання виділення коштів на ремонт великого бомбосховища, облаштованого в лікарні швидкої допомоги за адресою вул. Миколайчука, 9.

Як повідомила начальниця управління охорони здоров'я ЛМР Леся Кобецька, в лікувальних закладах Львова є 40 укриттів і лише одне сховище. Велике сховище було запроєктоване від моменту будівництва лікарні. Воно може вмістити  200 важких пацієнтів та 1200 осіб медичного персоналу. Проєктанти передбачили у сховищі операційну, лампи та водовідведення. Однак у підвалі давно не робили жодних ремонтів, тому є серйозна потреба в оновленні гідроізоляції та електромереж.

На ці потреби визначили 21,5 млн грн. Під час обговорення члени комісії охорони здоров’я дійшли висновку, що цієї суми коштів може бути недостатньо. Тому із остаточною цифрою визначатимуться в сесійній залі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ