Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТівець Володимир Яворівський не втручатиметься у роботу свого сина у ЛОР – Олесь Старовойт

Депутат Львівської обласної ради Святослав Яворівський є членом НСНУ уже давно і погляди його батька не впливають на його політичну позицію. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив депутат Львівської облради Олесь Старовойт, коментуючи те, що батько теперішнього депутата ЛОР Володимир Яворівський є членом БЮТу.
«Святослав Яворівський давно з нами. Він є редактором обласної партійної газети «ТАК. Захід». Його батько ніколи не втручався у політичну позицію свого сина, відповідно у його роботі буде тільки конструктив. Святослав Яворівський, як і Володимир, має свій політичний вибір. І це є свідченням того, що ми живемо у європейській країні, а сім’я Яворівських є демократичною політичною сім’єю. Вони – цивілізовані люди і жодного впливу у роботу сина-депутата ЛОР не буде», — зазначив Олесь Старовойт.
Нагадаємо, на бюджетній сесії ЛОР депутатську присягу склав наступний по виборчому списку НСНУ кандидат у депутати обласної ради Святослав Яворівський замість Андрія Парубія, який перейшов працювати у ВРУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ