Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ChatGPT для Android вже у Google Play

Компанія OpenAI оголосила про завершення роботи над ChatGPT для Android. Застосунок вже є в Google Play, але встановити його поки що неможливо.

Поки що сторінка ChatGPT в Google Play пропонує лише реєстрацію. Програма завантажиться на смартфон автоматично, як тільки з’явиться – це має статися наступного тижня.

Як зазначає ITC, інтерфейс програми в основному такий самий, як у раніше представленої версії для iOS. Власники Apple iPhone могли скористатися офіційним ChatGPT з травня.

Довідка.

ChatGPT - це чат-бот, створений компанією Anthropic на основі технології штучного інтелекту. Він здатний вести розмову природною мовою, розуміти контекст і наміри співрозмовника. ChatGPT навчений на величезних масивах текстових даних і може генерувати власні тексти, схожі на написані людиною.

Особливості ChatGPT:

  • Розуміє природну мову, контекст та логіку
  • Вміє підтримувати бесіду, ставити уточнюючі запитання
  • Здатний до логічного мислення та пояснення своїх висновків
  • Володіє широким спектром знань з різних галузей
  • Вміє писати тексти різних жанрів та стилів
  • Навчається на попередньому досвіді спілкування
  • Має фільтри для уникнення шкідливих чи неетичних відповідей

Хоча ChatGPT ще не ідеальний, він вже зараз здатний допомагати людям у багатьох сферах, таких як освіта, бізнес, розваги. Його розумні відповіді та здатність вести діалог роблять спілкування з ним цілком природним. ChatGPT - це важливий крок на шляху до створення штучного інтелекту, здатного ефективно взаємодіяти з людьми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ