Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Через негідну поведінку Львівська обласна організація Партії регіонів виключила окремих партійців

16 січня цього року відбулось розширене засідання виконкому Львівської обласної організації ПР. Головував на засіданні голова ЛОО ПР, народний депутат України Писарчук П.І. На засіданні розглянуто питання щодо фальсифікацій обліку членів партії, порушення статутних вимог інструкції в роботі з документами, а також були зачитані та обговорені скарги окремих колишніх голів місцевих партійних організацій, направлених в центральні органи Партії регіонів.
Виконком прийняв рішення за численні факти фальсифікацій звітних даних, порушення вимог Статуту партії у веденні обліку членів партії виключити колишнього заступника голови ЛООПР Кулика Миколу Павловича з Партії регіонів. Виконком не взяв до уваги заяву Кулика М.П., написану напередодні про його добровільний вихід з партії. Одночасно виконком звільнив Кулика М.П. від обов’язків заступника голови контрольної комісії.
Виконком врахував рішення контрольної комісії ЛОО ПР щодо негідної поведінки члена Партії регіонів Малетича Тараса Кириловича і виключив його з рядів партії. Крім цього, виконавчий комітет виключив з Партії регіонів Манишина Михайла Євгеновича за невиконання партійних рішень і завдання своєю діяльністю шкоди репутації ПР.
Наостанок виконком прийняв в партію 22 особи з різних районів області.
Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОО ПР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ