Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Через підписання Меморандуму у ЛОР УГП виключила зі свого складу двох депутатів

Сьогодні, 3 грудня, на Facebook-сторінці "Українська Галицька Партія. Львів" з’явилась офіційна заявапартії.

"Головна контрольна комісія Української Галицької Партії прийняла рішення зупинити повноваження голови Львівської обласної організації УГП Тараса Чолія та відсторонити його з посади. А також призупинити членство в партії голови і заступника фракції УГП у Львівській обласній раді Тараса Чолія та Івана Щурка до з'ясування усіх обставин по факту події з підписання Меморандуму в ЛОР 01.12.2020", - йдеться у повідомленні.

За інформацією УГП, підставою для такого рішення стало ігнорування з боку новообраних депутатів до обласної ради позиції Політради УГП від 19 листопада про неможливість входження у більшість з олігархічними партіями, які представлені в облраді одіозними депутатами.

"Тому, Політрада вимагає у Ради Львівської обласної організації відкликати підпис під Меморандумом про співпрацю, який вважає "лиш своєрідним висловленням лояльності до нових "господарів" Львівщини.

Також, у Галицькій Партії обурені способом голосування спеціальними позначками за голову Львівської обласної ради і вважають його "приниженням честі та гідності обранців" та «порушенням принципів таємного голосування», передбаченого Регламентом Львівської облради", зазначають у дописі.

Скріншот допису з Facebook-сторінки "Українська Галицька партія. Львів"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ