Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через "Шегині" намагалися незаконно перевезти сантехніку на 300 тис. грн

У пункті пропуску "Шегині-Медика" працівники Львівської митниці виявили незадекларовану сантехніку вартістю понад 300 тисяч гривень, яку віз в Україну вантажним автомобілем "Івеко" 33-річний мешканець Львівщини.
фото - пресслужба Львівської митниці

Про це інформує пресслужба Львівської митниці.

Водій автомобіля подав до митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими він перевозив близько двох тонн сантехніки. Відправником вантажу була зазначена фірма з Польщі, одержувачем - одне  з підприємств Львівщини. Проте під час огляду кабіни автомобіля було виявлено інші документи, які водій не подав до митного контролю.  Згідно з ними, ще майже 600 кг сантехніки, запчастин для опалення тощо (загалом майже 20 найменувань товару) вартістю понад 10 тис. євро переміщували на це ж підприємство. 

Митники та прикордонники виявили незадекларований товар під час огляду вантажного відсіку автомобіля.  У митній декларації для громадян водій його теж не вказав.

Щодо водія склали протокол за ч. 1. ст. 483 Митного кодексу України (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Товар вартістю понад 300 тис. грн   тимчасово вилучено до рішення суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ