Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Членів Президії ЛОР ознайомили з проектом заяви до Президента України

На сьогоднішній Президії Львівської обласної ради член фракції ВО «Свобода» Олексій Кайда зачитав проект заяви до Президента України, яку члени президії прийняли за основу, і завтра, після прийняття на позачерговій сесії ЛОР, адресуватимуть Главі держави.

  У проекті заяви, запропонованої фракцією ВО «Свобода» у Львівській обласній раді, міститься інформаційна підбірка дій Олександра Мороза, яка позиціонує його як цинічного політика, пов’язаного з антидемократичними політичними силами. На думку авторів проекту заяви, підписи соціалістів під коаліційною угодою з Партією Регіонів та Комуністичною партією України є фіктивними.
Проект заяви несе реакційний характер і закликає Президента України до радикальних дій, не виключно — до розпуску Верховної Ради. Конституційна реформа, на думку „свободівців”, є спробою запровадити в країні колективну невідповідальність і несе антидержавний характер. У тексті заяви присутні заклики до люстрації влади та виконання гасла майдану «Бандитам - тюрми».
Завтра, 11 липня, о 12.00 відбудеться позачегова сесія ЛОР, де буде прийнята заява до Президента України з приводу останній подій у Верховній Раді.          

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ