Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Члени Трускавецької міської територіально-виборчої комісії не згідні з діями голови комісії і готують політичну заяву з цього приводу — Ярослав Шалагін

Члени Трускавецької міської територіально-виборчої комісії не згідні з діями голови комісії і готують політичну заяву з цього приводу — повідомив «Гал-info» член комісії Ярослав Шалагін. За його словами, 10 квітня відбулося засідання Трускавецької ТВК, і навіть попри те, що члени комісії не затвердили порядку денного засідання, голова ТВК поставив питання про визнання виборів такими, що відбулися. При цьому, як стверджує Ярослав Шалагін, він не пояснив, про які саме вибори йдеться.
«Без встановлення порядку денного голова ТВК поставив на голосування питання: чи можна вважати вибори такими, що відбулися. Люди проголосували, але це можна розцінювати хіба що як опитування, адже ми не проголосували за порядок денний. Поміж тим, голова територіально-виборчої комісії розцінив це як рішення ТВК і не захотів слухати жодних заперечень. Я ще не бачив протоколу засідання комісії, однак завтра обов’язково його вимагатиму. Крім цього, я готую політичну заяву, яку збираюся виголосити 12 квітня на засіданні ТВК щодо дій голови комісії і кожен член тервиборчкому зможе підписатися під нею», — розповів Ярослав Шалагін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ