Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому краще створювати сайти на wordpress?

Ви, мабуть чули про те, що розробка сайту у Львові не простий та вартісний процес? При цьому, що для створення певного веб-продукту можуть застосовуватись доволі різні технології. Це залежить від багатьох факторів. Наприклад, доволі часто обирають для створення сайтів WordPress, тому що таким чином можна зробити веб портал за невелику кількість часу та по демократичним цінам.

Чому варто створювати сайт саме на WordPress?

Багато власників бізнесу обмежують свій розвиток, бо вважають що створення власного сайту обійдеться їм дуже дорого. Однак вони просто не розуміють, наскільки дешево це зробити завдяки WordPress. Які ще переваги у використанні цієї технології?

  1. Немає високих системних умов, тому Вордпресс може працювати на кожному хостингу.
  2. Встановлюється доволі нескладно. Для встановлення файлів веб-продукту на хостинг, потрібно витратити всього лиш п’ять хвилин. Файли цієї CMS небагато займають місця на хостингу через свою невелику вагу. Що власне зекономить вам гроші за оренду місця на хостингу.
  3. Ця CMS є безкоштовною в користуванні. Тобто якщо ви хочете її допрацювати, видозмінювати чи встановити, то за це не потрібно викладати грошики.
  4. Зручна та інтуїтивно зрозуміла панель адміністратора. Щоб проводити адміністрування сайту, користувачу не потрібні особливі знання чи навички.
  5. Відкритий код. Це означає, що програміст який буде розробляти сайт, зможе створювати нові плагіни чи доопрацювати теми. І таким чином покращити веб-продукт.
  6. Багатомовність сайту. WordPress дозволяє добавляти багато різних мов для сайту. А керувати ними можна через адміністративну панель.
  7. Наповнення сайту теж не складне. Після розробки програмістом сайту, користувач зможе за потребою додавати фото чи текст.
  8. SEO спеціалістам простіше піднімати в пошуковику сайти саме на цій CMS. Це означає що буде дешевше та ефективніше витягувати веб-продукт на перші позиції за пошуковим запросом.

І це далеко не всі переваги технології WordPress. Він ідеально підходить для створення блогів. Проте якщо трохи змінити інструментарій ВордПресу, що не складно робити досвідченому програмісту, оскільки відкритий код в цієї технології, то можна створити повноцінний інтернет-магазин, форум, сайт-візитку та багато інших веб-ресурсів.

Модулі для технології ВордПресс теж можна віднести до переваг. Тому що вони знаходяться у вільному доступі в Інтернеті та відкривають багато можливостей для користувачів. Наприклад WooCommerce здатний додати картку товару, кошик і багато різних штук, які необхідні для ефективної роботи інтернет-магазину.

Який можна зробити висновок?

Звичайно, ВордПресс не робить ідеальні й найкращі сайти. Є багато різних сучасних технологій, які здатні зробити більш технологічний, швидкий та ефективний сайт. Проте й вартість розробки таких веб продуктів буде на певному серйозному рівні.

ВордПресс це недорогий варіант, який дасть вам впевнене робоче рішення з купою можливостей та безкоштовних плагінів. В результаті отримуєте оптимальну якість за незначну вартість. А для того, щоб отримати якісний сайт на WordPress, замовляйте його через REDSTONE.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ