Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чому Львів'янам треба голосувати за Ларису Ніцой у 117 окрузі, - Павло Гриценко

Чому Львів'янам треба голосувати за Ларису Ніцой у 117 окрузі, - Павло Гриценко – директор Інституту української мови Національної академії наук України, професор

"Мені приємно, що у Львові в 117 виборчому окрузі зареєстрована кандидатом в народні депутати України відома письменниця, громадський діяч Лариса Ніцой. Це дуже важливо. 

Тому, що нам у парламенті дужу і дуже бракуватиме креативних українсько-центричних постатей, людей, які будуть відстоювати українську мову, культуру, українське слово – друковане та усне. Л.Ніцой належить до тих небагатьох, хто може йти в наступ за українську ідею. Вона у своєму житті керується тим, що українська мова це центральне питання державотворення, яке не можна «винести за дужки».

Є українська мова – є українська держава. Не буде української мови – не буде української держави. Ось це спонукало її займати жорстку, наступальну позицію і тоді, коли вона говорила з опонентами в телеефірах і на сотнях зустрічей з дітьми та батьками.

Лариса Ніцой працює на майбутнє України. Ось чому ми маємо підтримати Ларису Ніцой. Ось чому вона повинна стати переможцем по 117 округу. Крім того, ми обираємо не просто депутатський корпус. Ми обираємо майбутнє України. Л.Ніцой служить ідеалам утвердження української мови, культури і освіти. І вже за останні роки вона багато чого зробила через свої книжки, через свої зустрічі з дітьми і батьками, через бесіди з депутатами та міністрами.

Такі люди як Л.Ніцой здатні крок за кроком, день у день робити все, щоб будувати українську Україну. Дорогі львів’яни, у цей доленосний день зробіть правильний вибір. В парламенті мають бути такі, як Лариса Ніцой. Віддайте свій голос за Ларису Ніцой. І, Всевишній видить – ви будете з цього задоволені. Будуймо українську державу з такими як Лариса Ніцой!", - зокрема зазначив Павло Гриценко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ