Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Чому платник податків повинен вас утримувати, – Зуб стоматологам

Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/3
4 травня під час протесту стоматологів начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб повідомив, що всі заклади охорони здоров’я планується перевести у комунальні.

Зокрема, він повідомив: «Думаю, що в червні ми вийдемо на сесію з пропозицією всі інші заклади охорони здоров’я перевести в статус комунальних некомерційних підприємств. І якщо в травні Верховна Рада прийме необхідні чотири законопроекти,  то вже з 1 липня сімейні лікарі будуть отримувати фінансування в залежності від кількості пацієнтів, які до них прийшли. А якщо пацієнти до вас не прийшли, то вибачите – чого платник податків повинен вас утримувати?», – повідомив Володимир Зуб.

Також він додав: «В планах міністерства, що державах на себе візьме гарантії тільки щодо дитячої стоматології, яка буде відшкодовуватися з бюджету, доросла – покриватися коштом громадян. Таке рішення прийнято, і я вважаю, що воно правильне».

Львівські стоматологи готові судитись з міською радою

Нагадаємо, що 4 травня працівники комунальної стоматологічної поліклініки №3 Львова пікетували міське управління охорони здоров'я, що на вул. Костя Левицького, 82.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ