Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому варто вибрати доставку продуктів від FreshMart

Сучасний світ живе в швидкому темпі, і часом ми не встигаємо зробити найпростіші і, здавалося б, звичні речі. Великі бренди шукають можливість бути ближче до клієнтів, забезпечуючи їм максимальний комфорт. Тому доставка продуктів додому в Києві стала звичною послугою, скористатися якою можна в будь-який момент.

Більше не потрібно витрачати час на поїздки по магазинах, нудьгувати в чергах, складати довгі списки, в яких точно загубиться щось необхідне. Готуєтеся до приходу гостей? Не хочете нести важкі сумки? Ніяк не знайти ті самі заморожені овочі, які так сподобалися  минулого разу? Просто оформіть замовлення у FreshMart. Це заощадить ваш час і дасть можливість провести його з близькими і за більш цікавими заняттями.

Переваги доставки

У FreshMart можна вибрати необхідну кількість продуктів, орієнтуючись не на їх об'єм, а на ваші особисті потреби, адже після оплати не доведеться вантажити пакети в автомобіль або нести їх до будинку. Всі покупки доставить кур'єр. Попередньо вони будуть дбайливо упаковані співробітником магазину з урахуванням сумісності продуктів. І за це не доведеться доплачувати.

Клієнтський сервіс магазину орієнтований на потреби покупців, тому співробітники з особливою дбайливістю ставляться до замовлень клієнтів. У спекотну погоду забезпечуються необхідні умови логістики для продуктів за допомогою холодоагентів. Ви будете впевнені в їх свіжості і збереження в будь-який сезон. Отримавши товари, просто викидайте холодоагент.

Умови доставки від FreshMart

Для жителів України організовується доставка у співпраці з «Новою Поштою». Розрахунок вартості здійснюється з урахуванням тарифів компанії. При замовленні продуктів від 1250 гривень послуга безкоштовна з урахуванням транспортування по Києву, Дніпру і Україні до відділення «Нової Пошти». Адресна логістика оплачується окремо. Якщо ви встигли оформити покупку, розрахуватися і отримати підтвердження від менеджера до 12:00, продукти встигнуть до столу в цей же день.

У Києві та Дніпрі замовлення вартістю до 500 гривень відправляються за допомогою «Нової Пошти». Ціна послуги розраховується відповідно до тарифів. Замовлення вартістю вище зазначеної суми доставляються кур'єрами FreshMart.

Зверніть увагу на терміни транспортування при оформленні доставки за допомогою «Нової Пошти». Як правило, покупка надходить протягом 1-3 днів. Уточнити терміни можна на сайті перевізника. Замовляючи логістику продуктів, які швидко псуються, пам'ятайте, що кур'єрська служба, так само як магазин, не може нести відповідальність за їх збереження, якщо вони не отримані вчасно або адреса змінилася. Відстежувати доставку можна на сайті «Нової Пошти», а про надходження повідомить SMS-повідомлення.

FreshMart доставляє продукти в передмістя Києва за умови вартості замовлення від 1500 гривень. Перед оформленням послуги необхідно проконсультуватися з оператором для точного розрахунку вартості відповідно до віддаленості населеного пункту.

Зверніть увагу на графік розвезення. Якщо ви встигаєте отримати підтвердження замовлення до 10:00, кур'єр надасть його з 14:00 до 19:00. При підтвердженні до 16:00 продукти будуть у вас вдома з 18:00 до 23:00. Якщо покупка оформлена до 18:00, чекайте її на наступний день в період з 10:00 до 14:00. По неділях кур'єрські послуги надаються з 13:00 до 19:00. Точний час узгоджується з кур'єром під час підтвердження адреси. Він зв'яжеться з вами заздалегідь, щоб вам було зручно отримати продукти.

Послуги експрес-доставки надаються протягом 90 хвилин після отримання підтвердження. Ціна розраховується виходячи з адреси, вартості замовлення і тарифів кур'єрської служби. Послуга надається в межах Києва. Більш докладно про неї розкажуть оператори магазину.

Ви можете забрати продукти самовивозом, відвідавши склад FreshMart за адресою: Київ, вул. Анни Ахматової, д. 35. Замовлення, підтвердження яких надійшло вам до 9:00 ранку, будуть видані день в день в період з 15:00 до 20:00. Покупки, підтвердження яких отримано після 9.00, видаються на наступний день з 15:00 до 20:00.

Як оформити доставку у FreshMart?

Виберіть ті продукти, котрі сподобалися, покладіть їх у кошик. Поповнюючи перелік покупок, ви побачите повідомлення, що підказує, на яку суму варто придбати товари, щоб кур'єр привіз їх безкоштовно. Перейшовши до оформлення замовлення, вкажіть особисті і контактні дані, а також підходящий формат отримання покупки. Проведіть оплату онлайн і дочекайтеся підтвердження замовлення.

Замовляючи адресну логістику, ви отримаєте дзвінок від кур'єра для узгодження часу візиту. При отриманні покупки в відділенні «Нової Пошти» ви також отримаєте SMS-нагадування. Повідомлення про готовність замовлення прийде і в разі, якщо ви плануєте забрати його самовивозом.

FreshMart - це приємні і вдалі покупки з турботою про ваш комфорт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ