Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чотири ОТГ Львівщини впровадять сучасні Е-рішення

Як повідомили у прес-службі Львівського центру розвитку місцевого самоврядування, чотири ОТГ Львівщини впровадять сучасні Е-рішення.

Великолюбінська, Давидівська, Підберізцівська та Славська громади пройшли відбір у конкурсі на "Е-рішення для громад", які будуть розробляти та впроваджувати експерти Центру розвитку інновацій за підтримки Програми "U-LEAD з Європою”.

Заявки надійшли від 300 ОТГ з усієї України. Більше 100 громад взяли участь у публічній презентації Проекту.

Метою проекту є допомога громадам перейти до "Управління 2.0" - на основі проаналізованих, верифікованих даних із застосуванням ІТ.

Для візуалізації географії громад, стану їхнього е-розвитку, участі в проектах донорів та іншої інформації розроблено презентаційну карту проекту (StoryMap) на основі технології ArcGIS. Карта буде постійно розвиватися та поповнюватися новими даними.

Наразі триває другий етап впровадження проекту:

  • в найбільшому дата-центрі, який сертифікований за стандартами ISO та КСЗІ, розгорнуто перші ІТ-продукти проекту - реєстри територіальної громади (адресний, майна)

  • понад 60 громад вже сформували команди впровадження та зареєструвалися на освітній платформі - edu.cid.center для проходження базових освітніх модулів.

Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ