Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чотири земельні питання для Львівської облради наразі залишаються питаннями

Наразі питання про те, чи на розгляд наступної сесії Львівської облради будуть винесені чотири земельні ділянки, для комісії з питань використання земель та регулювання земельних відносин залишається відкритим. Про це у коментарі „Гал-info” повідомила секретар комісії Емілія Подляшецька.
„Раніше на засіданні комісії ми розглянули ці питання і було вирішено передати їх на розгляд президії, – каже Подляшецька. – Згідно з новими бюджетними законами їх потрібно проводити через аукціони. Водночас, ці питання вже стояли на розгляді минулорічних сесії, а на їхнє полагодження пішло чимало коштів і часу. Ми вважаємо, що не можна їх так „рубати”, але й залишати у такому двоякому стані теж”.
За словами Подляшецької, зараз їхня комісія з дня на день чекає роз’яснень від Кабміну, як вчинити у цьому випадку.
Водночас, голова комісії Євген Буба зазначив, що зараз комісія розробляє окреме положення щодо цих питань.
Нагадаємо, сьогодні перед Львівською обласною радою стоїть проблема, чи приймати рішення про погодження землеустрою на відведення земель для ДК "Укргазвидобування", НАК "Нафтогаз Україна", ТзОВ "Компанії "Західбудінвест", ТзОВ "Ламела" та ВАТ "Жидачівське заводоуправління цегельних заводів", оскільки з 1 січня 2008 року передача землі має відбуватися виключно з аукціонів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ