Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи можуть студенти влітку їздити у громадському транспорті Львова за пів ціни?

У ЛКП «Львівавтодор» нагадують: для студентів, які мають персоналізовану ЛеоКарт, знижка на проїзд 50% зберігається впродовж цілого календарного року.
Фото - ЛМР

«Студентська ЛеоКарт діє в усьому громадському транспорті міста впродовж цілого календарного року. Тож і влітку, за наявності персоналізованої транспортної картки,  студенти можуть їздити в автобусах, трамваях та тролейбусах за пів ціни – 6,5 грн/поїздка.

Термін дії профілю студентської ЛеоКарт відповідає терміну дії студентського квитка, на основі якого виготовляли транспортну картку. Перевірити актуальність можна через валідатор у громадському транспорті. Для цього на валідаторі потрібно натиснути кнопку «Інформація про квиток» та прикласти ЛеоКарт до зчитувача у нижній частині валідатора. На екрані з’явиться інформація, зокрема про термін дії “профілю клієнта”», – пояснили у ЛКП «Львівавтодор».

До слова, після закінчення навчання студентську транспортну картку можна використовувати як загальну ЛеоКарт – поповнювати баланс та надалі оплачувати поїздки за повною вартістю – 13 грн/поїздка.

Нагадаємо, школярі, які мають учнівську ЛеоКарт, можуть користуватися громадським транспортом безоплатно впродовж цілого календарного року.

Учнівська ЛеоКарт: як школярам влітку їздити у громадському транспорті

Детальна інформація про те,  як оформити студентську транспортну ЛеоКарт, – тут.

Детальна інформація про те, як оформити учнівську ЛеоКарт, – тут.

Нагадаємо, нещодавно у Гал-інфо писали, що буде, якщо випадково двічі завалідувати картку у транспорті Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ