Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жінка очолить "Європейську Солідарність" на Львівщині? Рішення за Синюткою

Як стало відомо Гал-інфо з власних джерел, штаб політичної партії "Європейська Солідарність" на Львівщині може очолити Ірина Гримак. Ми попросили Ірину Ярославівну підтвердити, або спростувати цю інформацію.
Ірина Гримак

"Я думаю, що такі питання варто задавати керівнику територіальної організації "Європейської Солідарності" на Львівщині, тобто Синютці Олегу Михайловичу. Повірте, що це не є моя компетенція, і такі речі мав би коментувати він", - зазначила Ірина Гримак.

Як зазначила Ірина Гримак, Олег Синютка в будь-якому випадку буде вирішувати це питання, як керівник територіальної організації, тому його рішення буде основним і кінцевим.

"Я з Олегом Михайловичем працюю дуже давно, починаючи ще з спільної роботи в місті. І якщо мене запросять в команду, то я буду тільки за, бо я дуже поважаю цю людину, те що він робить, і готова завжди його підтримати і допомогти", - додала Ірина Гримак.

Також Гримак прокоментувала сьогоднішні події в Києві з врученням підозри Петру Порошенку слідчими прокуратури. Ірина Гримак зазначила, якщо пригадати результати минулорічних виборів, то Львів більш ніж достатньо висловив свою позицію на підтримку Петра Порошенка.

"Я більш ніж переконана, що вона не змінилась", - зазначила Гримак.

Нагадаємо, що раніше Ірина Гримак  чиновницею у Львівській міській раді. Протягом 2013-2015 років вона очолювала Залізничну районну адміністрацію Львова.

З 2015 року Ірина Гримак була заступницею голови Львівської ОДА Олега Синютки. 3 жовтня 2018 року вона звільнилася з цієї посади. У січні 2019 року її знову призначили на посаду заступниці голови ЛОДА.

У липні 2019 року, після звільнення з посади Олега Синютки, Ірина Гримак написала заяву про звільнення.

Також нагадаємо, як сьогодні повідомило Гал-інфо, Олег Канівець може очолити штаб "Слуги народу" на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ