Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові COVчег передав тисячу масок отцеві-ректору УКУ Богданові Праху

Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
Фото COVчег
1/5
Учора, 20 травня, учасники благодійного проекту "COVчег" відвідали Український католицький університет.

Екуменічний комітет медичної та соціальної допомоги Православної Церкви України, Української Греко-Католицької Церкви та Римо-Католицької Церкви в межах благодійного проекту COVчег передав отцю-ректору УКУ Богдану Праху 1000 багаторазових медичних масок для Українського Католицького Університету.

Зокрема, свою підтримку УКУ від імені COVчег висловили: голова комісії у справах охорони здоров'я Львівської єпархії ПЦУ отець Микола Біляк,  ГО "Клуб Української Греко-Католицької інтелігенції, депутат Львівської міської ради Роман Грицевич та синкел у справах гуманітарної допомоги вірмен католиків у Східній Європі отець Хенрик-Пьотр Блащик та президент благодійного фонду  "Медична місія" Ігор Верецький.

Нагадаємо, що Львівська “Домашня опіка” подякувала благодійникам COVчег за підтримку.

Зазначимо, що 11 травня частину масок від меценатів благодійного проекту "COVчег" вже передали Академії сухопутних військ, де Медична служба навчального закладу розподілить 1000 штук багаторазових засобів індивідуального захисту між військовослужбовцями та вихованцями академії.

Згодом, 13 травня, у Львові сестрам згромадження св. Йосафата передали маски. Зокрема, сестра Климентія Луків зі Згромадження св. Йосафата переконана у тому, що церква завжди була і залишається безпечним місцем для людей.

Також, минулого тижня, отель Микола Биляк від імені Комітету передав понад тисячу масок для медиків Львівської обласної клінічної лікарні.

Додамо:

"Церква завжди була і залишається безпечним місцем для людей. Дякуємо Міжконфесійному комітету медичної і соціальної допомоги та Шпиталь Шептицького за надані багаторазові маски для Родинного дому "Покрова" (що діє при згромадженні Салезіяни Святого Івана Боско, УГКЦ) в рамках реалізації благодійної програми COVчег", - повідомили в Офісі розвитку СДБ.

Довідка Гал-інфо. 29 березня священнослужителі всіх конфесій за участі громадських організацій підписали меморандум про співпрацю та створили "Екуменічний комітет медичної та соціальної допомоги", який запроваджує благодійну програму "COVчег".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ