Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

COVчег: у Львові сестрам згромадження св. Йосафата передали маски

Сестра Климентія Луків зі Згромадження св. Йосафата переконана у тому, що церква завжди була і залишається безпечним місцем для людей.

Директор благодійного фонду "Шпиталь Шептицького", отець Андрій Логін розповів Гал-інфо, що жіночі монаші згромадження УГКЦ у Львівській Архиєпархії сьогодні почали отримувати від БФ Шпиталь Шептицького багаторазові маски в рамках діяльності Міжконфесійного комітету медичної і соціальної допомоги. 

"Життя Церкви не може зупинити жоден вірус. Церква особливо діяльна саме там і тоді, коли Людина страждає і волає про допомогу до Господа. Завдяки благодійникам стало можливим зробити служіння сестер більш безпечним і активним. Ця подія - гарне заохочення для інших людей доброї волі об"єднати зусилля в благодійній екуменічній програмі COVчег", - розповів Гал-інфо 

COVчег: екуменічне звернення львівських священників та благодійників

"Дякуємо Міжконфесійному комітету медичної соціальної допомоги та зокрема Шпиталю Андрея Шептицького за надані багаторазові маски для нашого Згромадження сестер св. Йосафата в рамках реалізації благодійної програми COVчег", - зазначила сестра Климентія Луків.

COVчег: у Львові курсанти Академії сухопутних військ отримали 1000 масок

Нагадаємо, що 11 травня частину масок від меценатів благодійного проекту "COVчег" вже передали Академії сухопутних військ, де Медична служба навчального закладу розподілить 1000 штук багаторазових засобів індивідуального захисту між військовослужбовцями та вихованцями академії.

На Львівщині створили «COVчег» для боротьби з COVID-19

Довідка Гал-інфо. 29 березня священнослужителі всіх конфесій за участі громадських організацій підписали меморандум про співпрацю та створили "Екуменічний комітет медичної та соціальної допомоги", який запроваджує благодійну програму "COVчег".

COVчег: митрополит ПЦУ Димитрій Рудюк закликав львів'ян дослухатись до порад медиків

Коронавірус навів багато ляку, — митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк про COVчег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ