Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

COVчег передав маски для львівських вихованців Родинного дому "Покрова"

1/2
На Львівщині Міжконфесійний екуменічний комітет продовжує свою діяльність задля допомоги потребуючим у нелегкі часи карантину через пандемію COVID-19.

COVчег: екуменічне звернення львівських священників та благодійників

"Церква завжди була і залишається безпечним місцем для людей. Дякуємо Міжконфесійному комітету медичної і соціальної допомоги та Шпиталь Шептицького за надані багаторазові маски для Родинного дому "Покрова" (що діє при згромадженні Салезіяни Святого Івана Боско, УГКЦ) в рамках реалізації благодійної програми COVчег", - повідомили в Офісі розвитку СДБ.

COVчег: у Львові курсанти Академії сухопутних військ отримали 1000 масок

Нагадаємо, що 11 травня частину масок від меценатів благодійного проекту "COVчег" вже передали Академії сухопутних військ, де Медична служба навчального закладу розподілить 1000 штук багаторазових засобів індивідуального захисту між військовослужбовцями та вихованцями академії.

COVчег: у Львові сестрам згромадження св. Йосафата передали маски

Згодом, 13 травня, у Львові сестрам згромадження св. Йосафата передали маски. Зокрема, сестра Климентія Луків зі Згромадження св. Йосафата переконана у тому, що церква завжди була і залишається безпечним місцем для людей.

На Львівщині створили «COVчег» для боротьби з COVID-19

Довідка Гал-інфо. 29 березня священнослужителі всіх конфесій за участі громадських організацій підписали меморандум про співпрацю та створили "Екуменічний комітет медичної та соціальної допомоги", який запроваджує благодійну програму "COVчег".

COVчег: митрополит ПЦУ Димитрій Рудюк закликав львів'ян дослухатись до порад медиків

Коронавірус навів багато ляку, — митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк про COVчег

Довідка про Офіс розвитку СДБ. Салезіянський офіс планування та розвитку діє під керівництвом Салезіанської провінції Марії Помічниці Християн з центром в Львові, Україна. Це перший салезіянський офіс планування та розвитку в Україні, який був заснований у 2013 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ