Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дата міжпартійного з’їзду БЮТ і ПРП поки що не призначена

Дату міжпартійного з’їзду ПРП та БЮТ поки не призначено. Сьогодні ведеться активна робота над принципами співпраці цих політичних партій. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України, член політради БЮТ Андрій Шкіль.

«Сьогодні ще занадто рано говорити про практичні кроки. Ведеться робота щодо принципів співпраці, яка, звичайно, буде між нашими партіями. Наші партнерські відносини розвиватимуться і поглиблюватимуться в майбутньому. Поки що не прописані жодні рецепти, ведеться попередня робота», - сказав Андрій Шкіль.
За словами народного депутата, найближчим часом не буде зроблено кардинальних кроків у цьому напрямку, а результатів слід очікувати уже на початку 2007 року.
Нагадаємо, на 12-му з'їзді партії "Реформи і Порядок" (ПРП), який проходив у неділю в Києві, затверджений договір про спільну відповідальність БЮТ і ПРП. Разом з тим, глава ПРП Віктор Пинзеник повідомив, що об'єднання з БЮТ передбачає не злиття, а рівноправне партнерство. "Сьогодні мова йде про об'єднання в єдиний блок рівноправних політичних партнерів", - сказав він.
Він підкреслив, що ПРП і далі буде відстоювати ідею єдності "помаранчевих" сил. "Роз'єднання сил Майдану - це шлях у нікуди. Це вигідно сьогодні тільки кризотворчій коаліції", - сказав Пинзеник.
Як повідомлялося, 20 жовтня ПРП вирішила ввійти до Блоку Юлії Тимошенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ