Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Датчики низького тиску MBS 9200: моделі, характеристики та галузь використання

Що таке датчики низького тиску MBS 9200. Моделі та їх відмінності. Характеристика датчика: пристрій, механізм роботи, особливості та переваги моделі. Область застосування датчиків низького тиску.

Важко уявити сучасні автоматизовані схеми без перетворювачів тиску датської компанії Danfoss. Фахівці акумулюють усі розробки в цій галузі та створюють нові пристрої, які використовуються у більшості галузей промисловості та народного господарства. У каталозі офіційного дистриб'ютора компанії в Україні ugov.ua можна знайти моделі, що ідеально підходять для конкретної технологічної схеми, при цьому досвідчені фахівці (більше 20 років досвіду у сфері виробництва) допоможуть визначитися з вибором, змонтують «під ключ» та забезпечать інженерний супровід, гарантійний. обслуговування системи.

Моделі інвертора

Датчик тиску серії MBS 3000 добре зарекомендував себе у різних умовах експлуатації. На його базі була створена новинка - MBS 9200. Вона має 5 модифікацій, які відрізняються діапазоном вимірювання тиску:

  • 0-0.10 бар;
  • 0-0.25 бар;
  • 0-0.15 бар;
  • 0-0.25 бар;
  • 0-0,2 бар.

Інші характеристики стандартні, що полегшує використання різних моделей у схемах автоматизованого управління.

Коротка характеристика та особливості пристрою

Основною відмінністю інвертора є повна шкала тисків, що охоплює 40-400 мбар. Вони підходять також для двонаправлених вимірювань (наприклад -40-70 мбар). Нижня "0" точка представлена ​​150 мбар, а максимальна - 250 мбар.

Пристрій має різні вбудовані захисту:

  • від зворотної полярності;
  • термокомпенсація;
  • функцію відсікання та ін.

Додатково, на запит клієнта, прилад комплектується функціями реверсивного виходу та самодіагностики.

Корпус із високим класом захисту виконаний із нержавіючої сталі. Стійкий до вібрації, ударів, електромагнітних перешкод, що дозволяє застосовувати прилад у вибухонебезпечній Зоні 2. Датчик відкалібрований за допомогою лазера, п'єзорезистивний чутливий елемент на основі монокристалічного кремнію захищений силіконовим гелем, що дозволяє забезпечити наступні переваги:

  • мінімальні спотворення показників під дією температур та коливань тиску;
  • стабільність показників;
  • стійкість до гідроударів та кавітації;
  • здатність переносити 6-кратні статичні навантаження.

Пристрій легко адаптується до різних технологічних схем, не вимагає розбирання/складання при монтажі, економно витрачає енергоресурси. Може працювати при максимальній t довкілля +90°С. Аналоговий вихідний сигнал 4...20 mA відрізняється стабільністю та високою інформативністю. Також програма покриває логометричні показники 10-90% вихідних сигналів живлення.

Галузь застосування

Модель MBS 9200 використовується в багатьох галузях промисловості там, де необхідно точно виміряти робочі середовища з низьким тиском, у тому числі для контролю рівня рідини, моніторингу стану фільтрів турбокомпресора, картера та ін. Також ця серія датчиків використовується в суднобудуванні, автомобільній галузі, для апаратури , що застосовується у наукових дослідженнях, у вибухонебезпечних умовах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ