Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДБР не проводило обшуки на телеканалі "Прямий"

Інформація про обшуки на телеканалі "Прямий", які нібито проводять правоохоронці через відмивання коштів, не відповідає дійсності. Про це повідомив політолог, ведучий телеканалу Тарас Березовець у своєму Telegram-каналі.

"Слова Портнова це фейк. Не ведіться. Що було насправді. Я тільки що розмовляв з власником каналу Володимиром Макеєнко. Приїжджали в "Парус" представники ДБР, до них спустився юрист "Прямого" і віддав бухгалтерські документи, які і так є в Податковій. Ніяких вилучень, ніяких обшуків. Але з огляду на накат на канал, все може бути. Але не цього разу. Це замовна атака з боку Офісу президента і його голови Богдана. Путін теж починав з знищення свободи слова. Першим був закритий опозиційний канал НТВ. В Україні такі вийде. Ми не Росія. Сьогодні під атакою "Прямий", завтра інші незалежні ЗМІ. Але закрити нам рот не вийде", - написав він.

Раніше екс-чиновник часів Віктора Януковича Андрій Портнов у своєму Telegram-каналі повідомив, нібито на "Прямому" каналі відбувається виїмка документів правоохоронцями по справі щодо відмивання коштів і легалізацій акцій телеканалу через Кіпрську компанію.

Зазначимо, правоохоронців наразі на телеканалі немає. Знімальна група "Прямого" уже поїхала до Державного бюро розслідувань.

Будь-яке втручання в роботу каналу будемо вважати наступом на свободу слова.

Прямий

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ