Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Де придбати якісне насіння соняшника для посіву

Осінь добігає кінця – і це чи не найкраща пора, аби подбати про посівні матеріали, зокрема, і насіння соняшника. Якщо ви маєте намір вирощувати саме цю популярну культуру, слід подбати про те, щоб обзавестись якісними гібридами, адже від цього загалом залежатиме успішність посівної кампанії.

Зараз посівний матеріал можна придбати як в традиційних спеціалізованих торгових точках, так і в режимі «онлайн». Ось, приміром, інтернет-магазин lnzweb.com пропонує широке різноманіття посівматеріалів, зокрема, і насіння соняшника https://lnzweb.com/ru/sunflower – за вигідними цінами та швидкою доставкою по Україні.

Чому саме lnzweb?

Кожен аграрій знає, що однією з передумов успішної посівної і збиральної кампанії є якість посівного матеріалу. А тому його закупівля повинна здійснюватися тільки в перевірених та досвідчених продавців, що мають значний досвід роботи в аграрній сфері та надають виключно якісну та сертифіковану продукцію. Серед таких, певна річ, і компанія lnzweb. Серед ключових переваг співпраці можна виокремити наступні:

  • Величезний асортимент посівних матеріалів, добрив та засобів догляду за сільгоспкультурами;
  • Магазин пропонує продукцію від провідних брендів зі світовим іменем, зокрема, UNIVERSEED, Syngenta, DEFENDA, DEKALB, LG Seeds, Corteva Agriscience, SESVanderHave тощо;
  • Увесь товарний асортимент відповідає високим стандартам якості;
  • Абсолютна лояльність до клієнтів – компанія досить часто пропонує вигідні умови, бонуси та акції.

Більше того, інтернет-магазин має інтуїтивно зрозумілий сайт, з простою структурою, зручними фільтрами, що значно полегшує пошук та купівлю потрібного товару. У разі виникнення труднощів чи запитань працівники магазину завжди раді допомогти та надати вичерпну інформацію щодо товарних пропозицій.

ТОП-3 товари в категорії «Насіння соняшника»

Оскільки вибір такого посів матеріалу як насіння соняшника досить широкий, ми вирішили виокремити трійку топових пропозицій від lnzweb.

Насіння соняшника Syngenta Естрада Круїзер

Високоякісний посівний матеріал від виробника Syngent, котрий має відмінні показники врожайності, є стійким до засухи та більшості хвороб.

Характеристи:

  • Входить до групи стиглості середньопізній;
  • Є гібридом помірно-інтенсивного типу.

Насіння соняшника LG Seeds ЛГ50635 КЛП Круїзер

Дане насіння вирізняється не тільки високою якістю, але й значною стійкістю до хвороб та гербіцидів. Крім того, варто відзначити високий вихід олії з насіння та підходить для інтенсивних технологій вирощування. Насіння входить до середньоранньої групи стиглості, є оптимальним варіантом для посіву на угіддях центральної України.

Насіння соняшнику Pioneer П62ЛЛ109

Посівний матеріал є ранньостиглим, має середню висоту рослини, має стійкість до хвороб, зокрема, листя, стебла та кореня. Крім того, відзначимо високу олійність насіння, стійкість до полягання, є оптимальним варіантом для класичної технології посіву.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ