Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Де замовити піцу в Івано-Франківську з безкоштовною доставкою - огляд закладів

Доставка піци ІФ – послуга, яка все нікого не дивує. Але серед ресторанів, які їх пропонують, все одно потрібно обирати найкращі. Клієнти звертають увагу на декілька речей, включно з пропозиціями у меню та вартістю доставки. Багато ресторанів пропонують цю послугу безкоштовно, що іноді стає важливим моментом для визначення.

Заказать пиццу с бесплатной доставкой в Одессе от ресторана Монопицца | ОГО

Monopizza

Серед піцерій міста обов’язково звертайте увагу на Monopizza. Заклад існує не досить давно, але вже має багато постійних прихильників. Отримати клієнтів було просто, бо у ресторані відразу зробили ставку на правильну політику. Отже, усі, хто звертається до Монопіца, отримують такі переваги:

  1. Смачне та різноманітне меню – тут досить багато різновидів піци, серед яких можна обрати цікаві пропозиції. Є трішки салатів та неймовірні десерти, а для закусок обирайте фокача, бо це додає столу автентичний смак Італії.
  2. Сервіс – усе тут направлено на те. Щоб клієнтам було зручно та цікаво. Тут завжди смачна їжа, тут привітні кур’єри та швидкість.
  3. Швидка доставка – про це хочеться сказати окремо, було послуга дуже важлива для багатьох. Очікувати годинами – це не про Monopizza. Середній час доставки замовлення – півгодини, тому клієнти з задоволенням звертаються сюди.
  4. Ціни – знизити вартість замовлення допомагають постійні знижки та акції. Вони чудові, дозволяють непогано заощадити.

До усіх переваг додаємо безкоштовну доставку замовлення, як бонус від закладу. Але, щоб отримати цю перевагу потрібно замовити їжі на 150 грн. Це умова мінімального замовлення у ресторані Monopizza. Для більшості клієнтів це не проблема, тому що цю межу легко перейти навіть при мінімальному замовленні. І вдячні клієнти з задоволенням замовляють страви з Монопіца та повертаються знов, щоб отримати чергову порцію задоволенні від смачної їжі.

LA П’ЄЦ

Ресторан пропонує піцу, яку готують на дровах. Особливість приготування звертає особливу увагу клієнтів, бо кожен хоче спробувати щось нове. До піци у закладі можна замовити багато інших страв, наприклад, салати та десерти. Тому стіл буде різноманітним.

Сервіс у ресторані відмінний, є доставка замовлення за адресою. Кур'єри привезуть замовлення безкоштовно, що є суттєвою перевагою. Але для цього потрібно зробити замовлення на суму від 150 або 250 гривен в залежності від адреси проживання. Для віддалених районів мінімальна вартість замовлення вища. Але навіть ця вартість не є чимось неймовірним, клієнтам досить просто перейти межу, щоб не оплачувати додатково за доставку.

КосмоПіца

Ще одна невеличка піцерія, яка пропонує піцу  та безкоштовну доставку. Страви смачні та різноманітні, отже обрати найулюбленіший варіант просто. Замовити доставку на сайті легко, при цьому кур’єри досить швидко привезуть ще гарячі страви. Температура зберігається завдяки спеціальному пакування у термозберігаючу фольгу та якісні коробки.

Доставка безкоштовна при умові замовлення на 200 гривень. Якщо сума замовлення менша, потрібно доплатити усього 20 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ