Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатам міськради ще не надали висновки робочої групи з приватизації газети „Ратуша” — Юрій Кужелюк

Депутатам міськради ще не надали висновки робочої групи з приватизації газети „Ратуша” — повідомив „Гал-info” голова фракції УНП в міській раді Юрій Кужелюк. Нагадаємо, це питання мали б завтра, 14 грудня, вже винести на сесію Львівської міської ради, принаймні так під час свого останнього засідання вирішила робоча група.

„Офіційного рішення робочої групи депутатам ніхто не представляв, принаймні я як депутат і голова фракції взагалі нічого про це не знаю. Однак я вже неодноразово говорив, що ми якнайшвидше повинні вирішувати це питання, адже йде процес формування бюджету міста на 2007 рік, і ми повинні знати, що робити із „Ратушею”, чи газета і надалі залишається у комунальній власності, чи ж ми йдемо на її приватизацію, в такому випадку, на яких умовах має проходити це роздержавлення. Проте питання навіть не у фінансуванні, адже 100 чи 150 тисяч гривень — це не є така велика сума для міського бюджету, щоб ми не могли її знайти. Просто тут потрібне суто політичне рішення депутатів”, — наголосив Юрій Кужелюк.
Нагадаємо, 8 грудня робоча група з питань приватизації „Ратуші” погодила проект, за яким має відбуватися процес роздержавлення газети, і 14 грудня це питання мали б винести на сесію Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ