Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати хочуть побачити звіт за сміттєві мільйони

Голова фракції «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Телішевський звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою надати повний пакет документів звіту перевірки ЛКП «Львівспецкомунтранс» за 2016 рік «Аудиторською компанією «ДК-Україна». Про це він заявив 27 квітня під час засідання сесії Львівської міської ради.

Депутат нагадав, що ще наприкінці минулого року виконавчий комітет міськради прийняв рішення про проведення зовнішнього незалежного аудиту ЛКП «Львівспецкомунтранс» за 2016 рік.

«Лише за два місяці Львівська міська рада спромоглась визначити аудитора, який за умовами укладеної угоди вже за місяць повинен був надати повний звіт про перевірку використання усіх 100% надходжень та загальної суми використання коштів бюджету на поповнення статутного капіталу підприємства в 2016 році.

На превеликий жаль, через суб’єктивні чи об’єктивні причини, партнер Львівської міської ради, ТзОВ «Аудиторська компанія «ДК-Україна» не спромоглось надати відповідних фахових висновків та звітів. Тому, виникають сумніви, чи справді був проведений аудит», - заявив Ігор Телішевський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ