Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати Львівщини не погодились продати на аукціоні дозволи на користування надрами

Сьогодні, 19 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати не погодили продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами на Черницькій площі. Рішення не набрало необхідної кількості голосів. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Депутатам пропонувалося погодити продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки нафти і газу, Черницької площі, яка в Стрийському районі Львівської області.

Як зазначив голова профільної комісії Юрій Гудима, комісія не підтримала це рішення через те, що одна із сільських рад виступила проти цього.

Натомість депутат Іван Собко наголосив, що такі рішення варто підтримувати, адже йдеться про конкурентний та прозорий спосіб отримання спеціальних дозволів.

Однак, рішення набрало лише 39 голосів із потрібних для прийняття рішення 43 голосів.

Ще одне питання про погодження продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Липовецької площі депутати не підтримали навіть за умови наявності усіх погоджень та підтримки профільної комісії.            

Йшлося про продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі, дослідно-промислової розробки нафти і газу, Липовецької площі, яка в Яворівському районі Львівської області.

«За» проголосувало лише 40 депутатів.

Наприкінці сесії депутати повернулися до розгляду питання по Липовецькій площі. Цього разу "за" проголосувало 44 депутати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ