Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Депутати Львівщини виділили 21 млн грн. на спортивні майданчики

Депутати Львівської обласної ради затвердили Обласну програму «Спортивний майданчик» на 2017 – 2021 роки. На реалізацію програми передбачено у 2017 році 21 млн грн. «За» таку програму сьогодні, 31 січня, під час засідання сесії Львівської обласної ради проголосувало 62 депутати, передає кореспондент Гал-інфо.

Метою Програми є зміцнення здоров’я населення шляхом створення умов для організації занять фізичною культурою і спортом у місцях проживання, масового відпочинку та навчання, формування серед населення навичок ведення здорового способу життя, зокрема облаштування сучасних тренажерних майданчиків і майданчиків зі штучним покриттям («штучна трава», «наливне» покриття).

Також метою є поліпшення фізичної підготовленості населення всіх вікових груп, передовсім дітей та молоді, організація змістовного дозвілля, профілактика правопорушень, шкідливих звичок тощо і сприяння розвитку спортивної інфраструктури області, утвердження авторитету Львівщини в Україні та за її межами.

Як зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, у 2017 році мають намір встановити понад 100 спортивних майданчиків.

Місця встановлення таких майданчиків із тренажерами та штучним покриттям будуть визначені протягом місяця.

На облаштування майданчиків зі штучним покриттям і тренажерним обладнанням передбачено 16 млн грн, а на співфінансування для об'єктів спортивних майданчиків, які фінансуються з державного бюджету – 5 млн грн.

Обсяги видатків, необхідних для виконання Програми, визначаються щороку, з урахуванням можливостей обласного, державного та інших місцевих бюджетів.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми на 2017 рік – 21 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ