Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Депутати Львівщини виділили 2 млн грн на лікування постраждалих майданівців

Сьогодні, 11 лютого, депутати Львівської обласної ради затвердили обласну програму "Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності на 2014-2015 роки". За таке рішення проголосувало 78 депутатів.

Підготували Програму з метою своєчасного надання спеціалізованої медичної допомоги, забезпечення діагностики та лікування постраждалих на Майдані.

Загальний обсяг фінансування програми становить 2 млн грн. Термін реалізації - 2 роки.

Учасникам програми є Львівська обласна лінічна лікаря; КЗ ЛОР "Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи"; КЗ ЛОР "Львіаський обласний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр"; Комунальна міська лікарня швидкої медичної допомоги Львова; Комунаьна 8-а міська клінічна лікарня Львова.

Нагадаємо, що для забезпечення виконання Програми Львівська обласна рада складає перелік жителів Львівщини, які отримали травми й захворювання на Майдані та потребують медичної допомоги. Цих людей просять зголошуватися у Відділ звернень громадян Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 16, або за тел. 068-791-48-54 та на електронну пошту: [email protected].

Фото - leocity.info.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ