Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львівської облради прийняли звернення до лідерів БЮТ, „Нашої України” та СПУ

Сьогодні, 19 червня, на позачерговому засіданні сесії Львівської облради було прийнято заяву депутатів Львівської обласної ради 5-го демократичного скликання до лідерів БЮТ, НУ та СПУ:
«Ми, депутати ЛОР, висловлюємо занепокоєння у зв’язку із затягуванням переговорного процесу щодо створення парламентської коаліції.
Наголошуємо на спільній історичній відповідальності політичних сил, які були єдиними у підтримці Президента Віктора Ющенка, які разом з представниками провідних верств українського суспільства виборювали демократію у нашій державі. Від формату коаліції залежить напрямок політичного та економічного розвитку України, її майбутнє.
Ми не сприймаємо об’єднання з Партією Регіонів, політична діяльність якої демонструє антиукраїнський, антидержавний характер.
Вимагаємо від лідерів БЮТ, НУ, СПУ, від всіх політичних сил, які підтримують президента Віктора Ющенка, провести ефективний переговорний процес та сформувати більшість у ВРУ. Наполягаємо на підписанні учасниками переговорів чітко визначеної на програмних засадах стратегії розвитку держави, яка повинна стати основою об’єднання демократичних сил в Українському парламенті».
У обговоренні заяви взяли участь Степан Кубів (НУ), Ігор Держко (БЮТ), Олег Тягнибок (ВО «Свобода»), Олекса Гудима (УНП) та Андрій Рожнятовський (ГП «Пора»).
Рішення було прийняте одноголосно 88 голосами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ