Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Депутати не бачили бюджету, за який завтра їм пропонують голосувати, - віце-спікер

Завтра, 19 грудня, у парламенті повинні затвердити бюджет на 2014 рік, однак документ ніхто не бачив. Про це сьогодні, 18 грудня, в коментарі Гал-інфо розповів віце-спікер Верховної Ради, заступник голови ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

За його словами, згідно з Регламентом, депутати повинні були отримати документ хоча б за чотири дні до його розгляду у парламенті.

Руслан Кошулинський зазначив, що якби депутатам сьогодні надіслали вже готовий проект закону, то у понеділок його можна було б розглядати. Окрім того, депутати мають право вносити пропозиції, а уряд повинен відповідно до цього підготувати правки і тільки тоді подавати на затвердження головний фінансовий документ країни.

«Переконаний, що це питання буде винесено з голосу, порушуючи Регламент. Насправді, я не думаю, що в Кабміні вже є остаточні цифри. Наше завдання - щоб цей процес хоча б ввести у правове поле, щоб ухвалення такого серйозного документу відбувалося відповідно до Регламенту і чинного законодавства», - зазначив Руслан Кошулинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ