Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Кримському дому у Львові" продовжили оренду на рік замість трьох

Сьогодні, 21 грудня, під час засідання сесії Лвьівської міської ради депутати надали в оренду приміщенні для громадської організації “Кримськотатарський культурний центр “Кримський дім у Львові“. "За" проголосував 51 депутат, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Депутати надали в оренду терміном на один рік для статутної діяльності нежитлові приміщення загальною площею 519,9 кв. м на вул. А. Тесленка, 4, у тому числі: першого поверху площею 160,0 кв. м; другого поверху площею 359,9  кв. м.

До цього питання депутат Петро Адамик мав зауваження. Він зазначив, що в приміщенні нічого не роблять, запропонував перенести питання і на наступну сесію закликати представників для доповіді.

Натомість депутат Іван Гринда повідомив, що представник Кримсько-татарського культурного центру був присутній на профільній комісії та пояснив, що раніше у них не було коштів для ремонту приміщення.

Натомість зараз спонсор, який готовий допомогти з ремонтом, з`явився. 

Відтак, депутати погодилися продовжити кримськотатарській громаді оренду приміщення на один рік, хоча прохання було про продовження оренди на 2 роки і 364 дні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ