Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Держгеокадастр проводитиме онлайн-трансляції розпоряджень землями сільськогосподарського призначення

Невдовзі на сайті Держгеокадастру та офіційному каналі Держгеокадастру у YouTube, у режимі реального часу за участі фахівців Головних управлінь Держгеокадастру проводитимуть онлайн-трансляції розпоряджень землями сільськогосподарського призначення. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

А вже сьогодні 11 березня на сайтах ГУДів у розділі «Онлайн трансляція розпорядження землями с/г призначення» відбудуться перші прямі ефіри: Херсонська, Полтавська, Дніпропетровська, Луганська та Черкаська область. Така ініціатива є гарантією відкритого та неупередженого процесу розпорядження сільськогосподарськими землями, адже надає громадянам можливість бути в курсі рішень територіальних органів служби.

Окрім цього, трансляції сприятимуть повноті реалізації стратегії «Кадастр 2.0. Прозорість, доступність, інновації»: населення не лише оперативно інформуватиметься, але і залучатиметься до процесу розгляду клопотань та прийняття рішень стосовно надання, або ж відмови у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та користування.

Тижневий графік трансляцій доступний за посиланням. 

Зауважимо, що графік трансляцій може змінюватися з огляду на технічні причини, офіційні свята та вихідні, обсяги навантаження Головних управлінь тощо. Також, напередодні ефіру ГУДи оприлюднюватимуть анонси заходів з переліком запланованих до розгляду номерів клопотань. Після ефірів усі накази реєструватимуть та публікуватимуть відповідні рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ