Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Деякі фракції у парламенті прагнуть бути «трішки вагітними», – Оксана Юринець

«Я не бачу глибокої кризи (коаліції). Напередодні виборів з’являються передвиборчі гасла, купа популізму для того, щоб сподобатися, якось виокремитися на тлі інших партій. Коли усі разом у коаліції, то образи затираються, а тут можна певними маніпуляціями себе виокремити. Бути «трішки вагітними», – сказала у коментарі «Гал-інфо» народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Оксана Юринець.

Втім, на її думку, передвиборчий популізм «Батьківщини» та «Самопомочі» не означає, що вони вийдуть із коаліції, як це зробила раніше Радикальна партія Ляшка.

«Мені виглядає на те, що не підуть (услід за Ляшком). Відповідальність за бездіяльність також треба брати. Всі прекрасно розуміють, що на популізмі довго не виїдеш. Потім все одно треба буде показати, що ти зробив, що ти намагався зробити», – зазначила вона.  

Разом із тим, вона висловила переконання, що вимоги «Батьківщини» щодо змін в уряді є справедливими.

«Думаю, що уряд давно треба було переформатувати. Ми маємо купу запитів і звернень, які подаємо і до прем’єр-міністра, і до міністрів, які не роблять того, що мали б робити. Це нормальний процес. Не встиг зробити – йдеш далі, обираються інші, які роблять», – сказала Оксана Юринець. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ