Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

Для лікарень Львова, які приймають пацієнтів із COVID-19, закуплять нові апарати ШВЛ

34 апаратів штучної вентиляції легень закуплять для 8-ї міська клінічної лікарні, Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на умовах фінансового лізингу. Ще 2 апарати ШВЛ без лізингу закуплять для 5-ї міської клінічної лікарні м. Львова. Про це інформує кореспондент Гал-інфо.

Ці апарати необхідні для надання допомоги пацієнтам із важкою формою COVID-19. За такі рішення проголосували депутати Львівської міської ради сьогодні, 4 листопада, на сесії.

Відтак депутати підтримали питання виділення 5,2 млн грн на придбання в лізинг 24 апаратів ШВЛ для Клінічної лікарня швидкої медичної допомоги. Також виділення коштів на перший внесок на придбання 10 апаратів ШВЛ для 8-ї лікарні. 

Також депутати підтримали питання виділення коштів на закупівлю 2 апаратів ШВЛ для КНП "5-а міська клінічна лікарня м. Львова".

Окрім того, з резервного фонду виділили 1,9 млн грн на міську програму з профілактики, діагностики та лікування коронавірусної інфекції COVID-19 у закладах охорони здоров’я Львівської міської ради на 2020-2021 роки. Йдеться про виплату заохочення членам бригад з вакцинації за роботу у центрах вакцинації.

Ще 48,8 тис грн скерували на Програму організації підтримки та реалізації стратегічного управління з питань громадського здоров’я та інформаційно-аналітичного забезпечення сфери охорони здоров’я м. Львова. Йдеться про щоденний збір і обробку інформації щодо захворюваності на COVID-19.

4,2 млн виділили управлінню охорони здоров’я на міську програму з профілактики, діагностики та лікування COVID-19 у закладах охорони здоров’я Львівської міськради на 2020-2021 роки для забезпечення підключення кисневих станцій та безперебійної роботи медичного обладнання та недопущення аварійних ситуацій у лікарнях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ