Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для Петра Олійника результат голосування щодо оцінки його звіту був прогнозованим

Для Петра Олійника результат голосування щодо оцінки його звіту перед депутатами Львівської обласної ради був цілком прогнозованим. Про це зазначив львівським журналістам керівник облдержадміністрації. „Я знав, що у депутатів переможе здоровий глузд й вони під час голосування в більшості керуватимуться не якимись своїми політичними амбіціями чи інтересами, а реально оцінюватимуть стан справ в області”, - наголосив Петро Олійник.
Нагадаємо, за те, щоб прийняти до відома і визнати задовільним звіт голови ЛОДА Петра Олійника проголосували 62 депутати Львівської облради, проте, як переконаний голова ЛОДА, якби голосування відбувалося не поіменно, а в закритому режимі, то за його звіт проголосувало б значно більше депутатів.
„Я знаю, що депутати навіть тих фракцій, які дали незадовільну оцінку моїй роботі, не всі поділяли думку фракції, однак, оскільки голосування відбувалося в поіменному режимі, а не таємному, цілком зрозуміло, що вони не хотіли порушувати партійної дисципліни”, - зазначив Петро Олійник.
Як наголосив голова ЛОДА, ті акції протесту, які відбувалися перед облрадою, коли він звітував перед депутатами ЛОР, носять замовний характер і є всі докази, що вони були проплачені. „Тут, в сесійному залі, деякі депутати називали мій звіт політичною клоунадою. То ось, я можу сказати, що політична клоунада – це якраз те, що вони організували під стінами ЛОР”, - сказав Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ