Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Для розгортання ударної групи з Білорусі потрібно не день-два, а тиждень і більше, — Коваль

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль запевнив, що на сьогодні ситуація на українсько-білоруському кордоні повністю контрольована.
Фото: ДПСУ

Вчора повернення літаків з росії в Білорусь стало причиною повітряної тривоги в Україні, у тому числі на Рівненщині, розповів начальник ОВА Віталій Коваль в етері Радіо «Трек».

«Кілька тижнів тому вони базувались у Білорусі, вони ж і повернулись туди з рф. Ми змушені постійно вмикати повітряну тривогу тоді, коли носій ракет «Кинджал» є у повітряному просторі Білорусі. Якщо раптом буде випущена ракета, буде пізно. Це заходи, які убезпечують нас», — зазначив голова ОВА.

Тим часом українські розвідники та прикордонники ударних скупчень з боку Білорусі не спостерігають, зазначив Віталій Коваль.

«Будемо говорити фактами. Для того, щоб розгорнути там ударну групу, потрібно не день-два, а тиждень і більше. Тому ситуація на сьогодні повністю контрольована. Ніяких застережень і змін, через які треба хвилюватися, не бачимо. Збройні сили – на місцях, прикордонники – на місцях, ТрО – теж. Тренуються та готуються дати відсіч ворогу», — прокоментував він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ