Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Кулеба: Дипломат — це кожен, хто працює зі світом заради України

Сьогодні, 22 грудня, в Україні відзначають День працівників дипломатичної служби.

Фото: Depositphotos

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба сказав, що сьогодні дипломатами може вважатися кожен, хто на міжнародній арені працює на благо України. 

"Сьогодні дипломат — це не лише працівник дипломатичної служби. Це кожен, хто на будь-якій посаді або без посади працює зі світом заради України. Щоб дати Україні зброю і трансформатори. Щоб загнати агресора в повну ізоляцію і підпалити землю та море під його ногами. Щоб завести Україну в ЄС і НАТО. Щоб донести світові правду. Щоб захистити наших людей. Щоб відкрити нові горизонти для нашої держави та бізнесу. Щоб Україна перемогла.

Зараз такий час, коли всім треба зробити трошки більше. Більше, ніж можемо. Більше, ніж стає сил. Бути сміливішим, ніж можемо самі про себе уявити. Йти вперед попри все. Працювати виключно на результат.

Щоб розбити сильного та підлого ворога, потрібні надзусилля та суперздібності. Але вони в нас є, бо ми — українські дипломати", — наголосив він. 

Починаючи з 2003 року, Дмитро Кулеба почав працювати в Міністерстві закордонних справ України. А у  2020 році очолив це міністерство. 

Дмитро Кулеба (офіційна сторінка міністра МЗС)

"Я прийшов в МЗС у 2003 році струнким, з довгим волоссям і великим завзяттям. Я не знав, що колись стану міністром, але з першого дня знав, що люблю цю роботу.

19 років потому я на чолі найкращого міністерства в дорозі із США до Києва у складі дипломатичної команди президента, який везе додому велику дипломатичну перемогу.

Я вже не такий стрункий, з короткою зачіскою, але з ще більшим завзяттям люблю цю роботу ще більше, тому що знаю, що вона як ніколи приносить величезну користь українцям та державі Україна", — поділився міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ