Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дмитро Ярош: найголовніше - не допустити до влади агентуру Кремля

Найголовніше - не допустити до влади агентуру Кремля, - Дмитро Ярош прокоментував прийдешні вибори в Україні.
Дмитро Ярош

"Українська Добровольча Армія - позапартійна структура, основним завданням якої є допомога державним чинникам у захисті Незалежності та територіальної цілісності Держави.

Тому, пишу не як Командувач УДА, а як націоналіст і громадянин.

  1. Лишаюсь переконаний, що будь-які вибори під час війни є непотрібними і такими, що порушують основи національного народовладдя.
  2. Якщо народ сприймає гру по існуючих правилах, то найголовніше - не допустити до влади агентуру Кремля (медведчуків, вілкулів, мураєвих тощо).
  3. Під час політичної війни «всіх проти всіх» націоналістам треба об’єднатися і виставити одного кандидата у Президенти, а потім і сформувати єдиний список до Верховної Ради.
  4. Особисто не претендую ні на які мандати і посади.
  5. Вважаю виваженою і правильною відмову Олега Тягнибока від участі в президентських виборах.
  6. Вважаю пропозицію партії «Свобода» про висунення Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичних організацій логічною і прийнятною.
  7. Звертаюсь до націоналістів із закликом виступити на виборах об’єднаною силою, розширити політичний фронт до право-центристського і перемогти заради Украіни..

P.S. Все це стає ще більш важливим в контексті вчорашнього блеяння в Парижі Макрона і Меркель "про націоналізм", - зокрема зазначив Дмитро Ярош.

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ