Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До Львова прибули призери 42-ї Всесвітньої шахової Олімпіади 2016 року

Як повідомили в прес-службі Львівської міської рад, сьогодні, 14 вересня, до Львова прибули призери 42-ї Всесвітньої шахової Олімпіади 2016 року – шахісти та тренери зі Львова.

А саме із шахової олімпіади повертаються представники чоловічої збірної команди України Юрій Криворучко, Андрій Волокітін і їх тренери Олександр Сулипа та Мартин Кравців. А також представниці жіночої збірної команди України - сестри Анна та Марія Музичук.

Під час зустрічі призерів в аеропорту озвучили вітання: «Вітаємо членів збірної України з шахів та їх тренерів Криворучка Юрія, Волокітіна Андрія, Сулипу Олександра, Кравціва Мартина, Марію та Анну Музичук.  Вони вибороли срібні та бронзові нагороди на Всесвітній шаховій Олімпіаді. Пишаємось нашими львів'янами».

42-га Всесвітня шахова олімпіада проходила з 1 до 14 вересня 2016 року в Баку (Азербайджан). Українська чоловіча збірна завоювала срібні медалі олімпіади, набравши однакову кількість балів із збірною США (перемога визначалася за додатковими показниками).

Андрій Волокітін показав шаховий перфоманс - зіграв на найвищий в історії олімпіади результат з рейтингом 2992 та набрав 8,5 з 9 очок.

Українська жіноча збірна завоювала бронзові медалі олімпіади, набравши однакову кількість балів із збірною Польщі (перемога також визначалася за додатковими показниками).

Анна Музичук показала найкращий результат олімпіади в Баку на першій дошці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ