Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

До Міжнародного дня психічного здоров’я у Львові проведуть акцію для дітей

В суботу, 10 жовтня, з 13.00 до 17.00 год. на пл. Ринок (фонтан Адонісу) у Міжнародний день психічного здоров’я працівники Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру організовуватимуть акцію для дітей. Повідомила прес-служба ЛМР.

Протягом дня діти матимуть можливість взяти участь в різноманітних майстер класах з аплікацій, квілінгу, орігамі, малювання та інші. Також, для дітей буде проведено заняття з арт-терапії.

Батьки, які прийдуть разом зі своїми дітьми, матимуть змогу отримати відповіді на всі запитання щодо емоційної сфери життя їхніх дітей та долучитися до майстер класу з малювання, перейняти навики і в подальшому використовувати отриманні знання.

«Проводимо цей захід, щоб закцентувати увагу на тому, що здоров’я дитини починається з теплих та розуміючих стосунків в сім’ї. Кожна дитини це маленький індивід зі своїм багатим внутрішнім світом, емоціями, переживаннями, радостями та тривогами. Діти не завжди дають собі раду в розпізнанні та усвідомлені своїх істинних почуттів. І саме тут підтримка та розуміння батьків є дуже важливими, а спеціалісти нашого центру завжди будуть раді вислухати та допомогти», - Роксолана Юрчишин, дитячий психіатр, психотерапевт КЗ Львівського обласного дитячого Психоневрологічного диспансеру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ