Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На базі "Грушівського психоневрологічного інтернату" відкрили сироварню

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Напередодні,18 червня, на базі Комунального закладу Львівської обласної ради "Грушківський психоневрологічний інтернат" відбулось урочисте відкриття сироварні як додаткового напряму діяльності комунального закладу.

Нетрадиційне поєднання лікувальної та фермерської діяльності, а саме – утримання корів та виробництво молока та сиру започатковано з приходом нового керівництва закладу.

Важливо зазначити, що започаткування такої діяльності сприятиме покращенню соціально-побутового обслуговування підопічних інтернату, їх соціальної реабілітації, а саме працетерапії, збереженню фізичної, психологічної, соціальної активності та оздоровлення в цілому.

"Приємно спостерігати, як захоплення ініціативної людини – керівника закладу Наталі Олександренко  втілилось в суспільно корисну і дуже важливу справу, що може слугувати прикладом для інших установ та закладів, які мають підсобні господарства, - створювати додану вартість та забезпечувати себе власною продукцією",  - зазначила заступник директора – начальник управління  департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ