Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До України прибув заборонений російський репер Баста і втрапив у скандал через Крим

До Києва приїхав російський репер Василь Вакуленко, який відомий під псевдо Баста, якому раніше забороняли в’їжджати в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму. Його охорона напала на мешканця української столиці.

Про це 4 травня повідомив активіст і блогер Сергій Стерненко на своєму YouTube-каналі, - інформує РБК-Україна.

За його словами, кадри з нападом йому надіслав сам потерпілий, і розповів деталі інциденту.

Конфлікт стався біля ресторану "Мокко" на Хрещатику, який відвідав репер. Один зі чоловіків підійшов до закладу, з якого вже збирався виходити Баста, і гучно почав запитувати репера про Крим, про війну, про російську агресію проти України.

Після цього на киянина напали чоловіки, яких називають охоронцями репера, і відштовхнули його. Потім запис тимчасово обірвався, і відновився вже трохи далі від ресторану. На відео показано, як до чоловіка наближаються охоронці Басти, але автор ролика намагався дотримуватися дистанції.

"Охорона почала закривати двері, а молоді люди випхали мене з закладу, почалася атака на мене. Баста в цей час робив "нейтральний" вигляд", - каже киянин.

Дії охоронців вдалося зняти на відео іншому чоловікові, який також приїхав до "Мокко" з метою нагадати співакові про окупований Росією Крим.

Коли охоронці репера помітили, що людина фіксує напад, вони відразу причепилися до нього і стали вимагали видалити відео.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ