Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Добровольці Львівщини вимагають звільнення Авакова, Аброськіна і Малікова

Сьогодні, 14 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради перед депутатами виступив один із добровольців Тарас Хамер, який зачитав звернення від добровольців Львівщини. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Хамер наголосив, що їхня заява не політична і є консолідованим зверненням до влади щодо учорашніх подій на редуті у Кривому Творці.

У заяві наведено кілька вимог: прийняття Закону ВРУ "Про статус окупованих територій"; закриття кримінальних проваджень щодо незаконно затриманих учасників блокади; винести на розгляд ВРУ питання звільнення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова; звільнити заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна; звільнити першого заступника голови СБУ, керівника АТЦ при СБУ В. Малікова; негайно заборонити торгівлю з окупованими територіями.

Добровольці закликали депутатів підтримати їхні вимоги.

Зараз в сесійній залі голови фракцій висловлюють позицію з цього питання.

Нагадаємо, що сьогодні відбувається позачергова сесія ЛМР. В порядку денному одне питання "Про ситуацію в країні у зв’язку із силовим розгоном учасників блокади торгівлі між Україною та тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей в Кривому Торці".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ