Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ганущин пояснив, чому зі звернення «викинули» Авакова

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин пояснив чому із тексту звернення щодо ситуації, яка склалася навколо блокування тимчасово окупованих територій, зникла вимога відставки очskmника МВС Арсена Авакова. Про це він сказав відповідаючи на запитання кореспондента Гал-інфо сьогодні, 16 березня, під час брифінгу у Львівській обласній раді.

За його словами, перший варіант звернення, який ще учора обговорювався разом із головами фракцій?  стосувався конкретних прізвищ посадовців.

«У першому варіанті звернення, який стосувався конкретних прізвищ, було прізвище і діючого міністра МВС (Арсен Аваков, - ред.) і діючого керівника АТЦ (Антитерористичний центр при СБУ, Віталій Маліков, - ред.). Депутатські думки з цього приводу розділилися в першу чергу по керівнику АТЦ, бо дуже багато людей його знає особисто. Знає його історію та бойовий шлях в зоні АТО, знає ті навантаження, які є на керівнику АТЦ. Відтак, ми вважали це не логічним. Щоб не робити одних білими, других сірими, а третіх чорними було вирішено прописати стрічку так, як є, і забрати всі прізвища – це було питання консенсусу», - сказав Олександр Ганущин.

Другий варіант звернення за який проголосувало 66 депутатів.
Другий варіант звернення за який проголосувало 66 депутатів.
Перший варіант звернення, який роздали на початку сесії.
Перший варіант звернення, який роздали на початку сесії.
1/2

Львівська облрада ухвалила рішення щодо блокади: "відставку" Авакова викинули

Нагадаємо, що сьогодні, 16 березня, відбулася позачергова сесія Львівської обласної ради. Депутати прийняли звернення облради до Президента України, Прем'єр-міністра України, Верховної Ради України щодо ситуації, яка склалася навколо блокування тимчасово окупованих територій.

Як повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали, "за" проголосувало 66 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ