Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Доступні осінні напрямки відпочинку на морі від турагенції ANEX Tour

Чи не встигли повноцінно відпочити влітку? Попереду осінь – чудовий час для релаксу на пляжі, цікавих екскурсій та нових відкриттів.

На сайті турагенції АНЕКС Тур легко купити онлайн путівки на найкращі осінні курорти світу.

Як відбуваються осінні тури на море для українських туристів

Більшість путівок – пакетна пропозиція з авіаквитками, страховкою, трансфером, проживанням та харчуванням (на вибір туриста – від сніданків до ультра все включено). Вильоти за чартерною програмою, прямі перельоти з аеропортів Польщі, Молдови, Румунії, Угорщини, Прибалтики. Туристи самі обирають путівки в онлайн-режимі або замовляють персональний вибір туру.

Оксамитовий сезон на курортах Туреччини

Немає спеки, море +26°С, гори апельсинів та гранатів у готелях все включено. Осіння відпустка в Туреччині має особливий шарм: відпочивають здебільшого дорослі, відпускний ритм уповільнений, розчиняє втому і стреси. Більшість туристів знають Анталію, Аланію, Кемер та Бодрум. Насправді курортів біля 70.

Приховані перлини осінньої Туреччини до яких неодмінно хочеться повернутися:

  • Ічмелер – мініатюрна піщана бухта з «венеціанськими» каналами за 10 хвилин їзди на долмуше від Мармаріса;
  • Яликавак - найвища концентрація готелів преміум-класу Бодрума з приватними пляжами, розкішна марина;
  • Олюденіз – фантастична Блакитна бухта, польоти на параплані, чудові краєвиди з верхньої станції канатної дороги на горі Бабадаг;
  • Кіріш – крихітне селище відрізане від Кемера скелею, під якою розташований VIP готель та мережеві п’ятірки; аквапарк, види на станцію канатної дороги Тахтали;
  • Белек – елітні резорти з гольф-полями, густий сосновий ліс, 20 хвилин до аеропорту Анталії;
  • Чолакли біля Сіде – ширина піщаного пляжу до 100 метрів, жодного каміння та плит у воді;
  • Соргун - за 15 хвилин від Сіде мережеві готелі преміум-класу прикриті від вітру заповідними лісами;
  • Пляж Клеопатри-Дамлаташ в Аланії – європейський формат курорту з інтерактивним парком, найкращим пляжем, аквапарком, міськими готелями та ресторанами.

Купальний сезон у Туреччині триває до середини жовтня, море в Аланії навіть взимку рідко охолоджується нижче за +14°С.

Найкращий сезон для відпочинку в Єгипті

Немає вітру та ризику згоріти на сонці, море прозоре та тепле, на ринках за символічними цінами продають свіжі фініки, полуницю та королівський манго нового врожаю. Найкращі курорти для осіннього відпочинку в Єгипті: бухти Шарм ель Шейха, Ель Гуна, Сафага, Хургада, Сахл Хашиш. Цієї осені очікується доступ туристів до грандіозного Нового Каїрського музею.

Дешеві путівки до Домінікани

Високий сезон стартує ближче до Різдва. Осінь у Домінікані – низькі ціни, релакс на пляжах без натовпів туристів, сезонні екзотичні фрукти, безмитний шопінг. І сотні морських пригод – острів Саона, кораблі, що затонули, затока Самана, морська рибалка, фотосафарі на ламантинів.

Початок сезону в ОАЕ

Осінні місяці в ОАЕ вже можна проводити поза кондиціонованими номерами та ресторанами готелів все включено. У Дубаї стартує фестиваль шопінгу, відкрито всі парки розваг та квітів, ночами вирують пляжні вечірки на Джумейра бич. Гарячі тури в готелі еміратів Аджман, Фуджейра, Шарджа коштують на 10-15% дешевше за Абу-Дабі і Дубая.

Читайте також: 100% моря - путівки в Туреччину від турагенції ANEX Tour

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ