Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Довіреними особами Романа Ілика стали відомий лікар, історик та екс-футбольний тренер

Роману Ілику, який йде у Верховну Раду від 121 виборчого округу, висловили довіру лікар Володимир Козявкін, громадський діяч Хосе Турчик та історик Богдан Чума.
Роман Ілик

Вони можуть представляти кандидата у народні депутати у 121 виборчому окрузі (Дрогобич, Борислав, Трускавець та Дрогобицький район) і по всій Україні.

«Тішить, що окрім сильної підтримки земляків, мене підтримують такі експерти з величезним досвідом і багажем знань. Вони – авторитети! Їхня праця – приклад для наслідування і стимул для самовдосконалення й розвитку», – говорить кандидат у 121 виборчому окрузі Роман Ілик.

Володимир Козявкін – відомий фахівець у галузі неврології та медичної реабілітації. Він сформував Трускавецьку школу реабілітації. Володимир Козявкін став довіреною особою Романа Ілика, бо позитивно оцінює його внесок у галузь охорони здоров’я. Переконаний, що йому під силу зробити українську медицину якісною та максимально доступною для кожного українця.

Ще одна відома постать, яка стала довіреною особою Романа Ілика, – Хосе Турчик. Він – аргентинець, який виховав видатних футболістів з Дрогобича, екс-тренер ФК «Нафтовик» та ФК «Галичина», екс-президент ФК «Галичина», громадський діяч. 

Також Романа Ілика під час дочасних парламентських виборів представлятиме  український науковець Богдан Чума – кандидат історичних наук, доцент Українського католицького університету. Також Богдан Петрович – відомий іспаніст та перекладач.

Зазначимо, що Роман Ілик йде у Верховну Раду від 121 виборчому округу. Це міста Дрогобич, Борислав, Трускавець та Дрогобицький район.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ